Back again

Efter uppmaning kommer en liten uppdatering. Jag har inte bestämt mig för om jag ska fortsätta skriva om arbetslivet, då det av förklarliga skäl inte finns så mycket att skriva om för mig för tillfället. Anledningen till detta är att jag det senaste halvåret har arbetat för min fackförening. Det är inte lönearbete i samma benämning som övriga yrken, då jag har ett förtroendeuppdrag som avlönas. Min enda chef är medlemmarna och styrelsen, alltså de enda som jag svarar inför. Det är ett väldigt fritt jobb, för mig så nära jag kan komma friheten i en värld av lönearbete.

Och jag älskar det jag gör. Mina funderingar nu rör sig inte kring lönearbetet och de komplicerade maktstrukturer som finns i det, och jag har heller inga arbetskamrater i den bemärkelsen. Just nu är frågan om jag ska fortsätta med detta och leva på en relativt låg lön men med ett jobb som är bra för mig, eller om det är dags att börja lönearbeta igen. Valet är såklart inte bara mitt, och jag har inte tänkt över det erbjudande som jag fått än. Jag har av andra skäl inte haft orken att tänka i några längre banor på ett tag, så jag måste ta en paus från lite grejer och sätta mig ner och tänka över mitt liv och mina val.

Jag skulle gärna fortsätta blogga om mitt fackliga engagemang, men mycket av det är av förståeliga skäl konfidentiellt så texterna skulle inte bli särskilt intressanta i slutändan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback